Ο Καπετάνιος μας

Ονομάζομαι Ηλίας Ξυδούς, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μήλο και η αγάπη για τη θάλασσα με έκανε να την απολαμβάνω και να ζω κοντά σε αυτήν.
Ξεκίνησα να εργάζομαι σε τουριστικά σκάφη στα 13 μου και έφτασε να είναι το επάγγελμά μου έως σήμερα. Η συνεχής επαφή μου με τη θάλασσα καθώς και πολυετής μου εμπειρία ως καπετάνιος με έχουν κάνει να γνωρίζω όσο λίγοι τα νερά της περιοχής. Σήμερα με το ιστιοφόρο Όνειρο προσφέρω μια αξέχαστη, πολυτελή και πάνω απ’ όλα ασφαλή εμπειρία ιδιωτικής θαλάσσιας κρουαζιέρας στην ακτογραμμή της Μήλου. Μαζί θα εξερευνήσουμε δυσπρόσιτες παραλίες, σπηλιές και όρμους, θα δούμε της ομορφιές του νησιού από τη θάλασσα και θα απολαύσουμε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα εν πλω. Θα χαρώ να σας συναντήσω από κοντά.

Το Σκάφος μας

Το σκάφος είναι Beneteau Oceanis 400 Ιστιοφόρο, 40 πόδια. Έχει σωσίβια και σωσίβιες βάρκες για την ασφάλειά μας. Κάθε χρόνο γίνεται συντήρηση και έλεγχος από τον Lioyd’s Register. Έχει τουαλέτα ζεστό, κρύο νερό, σκιά, μαξιλάρια και ευκολίες για ένα απολαυστικό ταξίδι. Επίσης στο σκάφος υπάρχουν αξεσουάρ κολύμβησης, μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα, βοηθητικά σωσίβια, πετσέτες παραλίας και άλλα…
Ταξιδεύοντας με το «όνειρο» έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε απρόσιτες παραλίες της Μήλου, να εξερευνήσετε φιλόξενες σπηλιές, να κολυμπήσετε σε καταγάλανα νερά και να απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα κυκλαδίτικα ηλιοβασιλέματα.
Απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο και το θαλασσινό αεράκι κάνοντας ιστιοπλοΐα με ένα ασφαλές σε κάθε καιρό και άνετο για τους επιβάτες ιστιοφόρο.